Lloms de salmó noruec Premium

Lloms de salmó noruec Premium
Icono la Sirena Descuento

Lloms de salmó noruec Premium

Pack 4 x 125 g
Icono la Sirena Descuento
17,99 €

1kg =35,98 €

UDS

Descripció

El millor salmó: No ho diem nosaltres, sinó els anys consecutius guardonats com SABOR DE L'ANY. El secret, seleccionar els millors Salmons Noruecs, criats en aigües fredes i inhòspites sota estricte control mediambiental, en les que desenvolupa més greix i un delicat sabor mineral.

Només centres del llom del salmó, te'ls presentem en pràctics envasos individuals al buit per descongelar només les porcions que consumeixis i, a més, els pots descongelar ràpidament submergint-los en aigua corrent en el seu propi envàs en menys de 10 minuts (veure com descongelar) .

Certificats per al consum en cru, són ideals per a tot tipus de preparacions asiàtiques com Sushi, sashimi, tataki, pokés i altres tendències alimentàries. Un secret: per tallar-lo a rodanxes ben fines no esperis que es descongeli del tot; talla'l encara ferm i acaba de temperar-lo a la nevera.

Més detalls

Avantatge nutricional

El salmó és un peix blau amb alts continguts de greix, en el qual predominen els àcids grassos Omega3, bàsics per al bon funcionament del sistema cardiovascular; per això s'etiqueta com a ALT CONTINGUT EN OMEGA3. A diferència de l'omega 3 vegetal (àcid alfa-linolèic ALA), l'Omega3 del peix (EPA-DHA) es sintetitza completament per l'organisme. Així mateix, el color intens i ataronjat ens indica la presència de Vitamina A, que intervé, per exemple,  en la protecció de la pell, a més de contenir un ampli espectre de vitamines del grup B, conegudes per la seva acció beneficiosa sobre l'activitat mental. No oblidem el contingut de proteïnes d'alt valor biològic i el seu ampli espectre de minerals… lògic, ve del mar.

Informació sobre promocions

Comprant els lloms de salmó, PER NOMÉS 1€ MÉS pots aconseguir qualsevol d'aquests productes:

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Descongelació

Per a una descongelació ràpida, submergeix el producte en aigua freda amb el mateix envàs, sense obrir-lo ni punxar-lo, fins que perdi la textura de congelat. També pots descongelar-lo posant-lo en un recipient amb reixeta tapat en la nevera.

Preparació

Paella-planxa: 4-6 minuts.
Forn (200ºC): 6-8 minuts.

El pots cuinar també directament congelat al vapor, bullit o al forn augmentant el temps de cocció.

Per preparacions en cru como ara sushi, poke o sashimi, descongelar per immersió en aigua freda i consumir immediatament. 

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador (a -18ºC): Veure data de consum preferent.
No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

LLOMS DE SALMÓ ULTRACONGELATS. Salmo salar. Ingredients: salmó (PEIX).

Ens esforcem per tal que els nostres productes estiguin lliures d’espines, però pot apareixer alguna de manera ocasional.

Informació nutricional per 100 g

Valor Energètic: 210 kcal/875 kj; Greixos: 14 g (dels quals, Saturats: 1,8 g; Monoinsaturats: 6,9 g; Poliinsaturats: 3,6 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 21 g; Sal: 0,09 g. El contingut d'Omega-3 és de 1335 mg.

Origen

Criat a Noruega (Cercle Polar Àrtic)
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

0655

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits