Sípia neta 4 - 8 peces

Sípia neta 4 - 8 peces

Bossa 510 g
7,99 €

1kg =15,67 €

UDS

Descripció

Un dels nostres formats estrella. Sípies de mida mitjana ideals perquè cadascú s'adapti a les seves racions. Netes i sense pell per cuinar a la planxa i gaudir de la seva textura tendra i agradable. Per això, només un secret: asseca-les bé una vegada descongelades i cuina-les a foc mitjà-fort amb poc oli. No hi afegeixis sal.

Més detalls

Avantatge nutricional

La sípia és un marisc de la família dels cefalòpodes. És rica en minerals i en proteïnes, que componen el seu teixit ferm i nacrat. Són pobres en greixos i aporten bàsicament proteïnes d'alt valor biològic, per la qual cosa són molt adequades per a menús saborosos i saciants, però lleugers.
La congelació millora la seva textura, ja que ajuda a estovar les seves cadenes de proteïnes igual que al pop o als calamars.

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Descongelació

Descongela la sípia en un recipient amb reixeta tapat a la nevera perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Cuina la recepta al gust. Abans de cuinar-la, passa-la per aigua i deixa-la escórrer bé.

Preparació

Planxa: Asseca bé les sípies un cop descongelades. Escalfa una planxa a foc fort i daura-les sobre un rajolí d'oli d'oliva aproximadament 3-4 minuts. Estaran cuites quan hagin canviat el color blanc. Amaneix al gust.

Cassola: Afegeix les sípies descongelades en els darrers minuts de la cocció de la resta d'ingredients de la cassola i cuina a foc mig-alt aproximadament durant 2-3 minuts.

Conservació:

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Ració per persona

200 g

Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

SÍPIA FARAÒNICA NETA ULTRACONGELADA. Sepia pharaonis. Ingredients: Sípia faraònica (MOL.LUSC), sal, antioxidants (àcid cítric, citrats de sodi). Pot contenir traces de CRUSTACIS, PEIX, SULFITS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 74 kcal/312 kj; Greixos: 0,7 g (dels quals, Saturats: 0,2 g); Hidrats de Carboni: 0,8 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 16 g; Sal: 0,95 g.

Origen

Capturat a l’Oceà Índic Occidental (FAO 51). Origen: Índia.

MAPA FAO

Art de pesca:

Xarxes d’arrossegament

Format

Bossa 510 g

més Informació Mostrar Amagar

PVP KILO NET ESCORREGUT

15.67

Codi de producte

0705

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits