Bacallà esqueixat

Bacallà esqueixat

Bossa 250 g
3,99 €

1kg =15,96 €

UDS

Descripció

Bacallà esqueixat al punt de sal i sense espines procedent d’Islàndia, d’excel·lent textura i inigualable sabor.

 

Aprofita aquest bacallà esqueixat per preparar un bon potatge, una deliciosa truita o, si ets d'amanides, inventa i barreja ingredients sense por.

Més detalls

Avantatge nutricional

El bacallà té un alt contingut d'omega-3. Es recomana el seu consum dins d'una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada individu.

QUIERO SER DEL CLUB

Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Descongelar el producte en un recipient amb reixeta en el frigorífic per tal que els sucs de la descongelació quedin a part. Elaborar la recepta al gust. Demigat a punt per consumir o previ cuinat.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Ració per persona

150 g

Truc

Es pot utilitzar per a amanides, esqueixades o xató fent un marinat previ (macerant el producte en una vinagreta o amanint-lo durant un mínim de 2-3 hores en el frigorífic) o be escaldant-lo (submergint el producte en aigua calenta uns instants i refredant-lo immediatament amb aigua i gel).

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

BACALLÀ ESQUEIXAT AL PUNT DE SAL ULTRACONGELAT. INGREDIENTS: BACALLÀ (Gadus morhua), aigua i sal. Pot contenir traces de CRUSTACIS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 263 kcal/62 kj; Greixos: 3 g (dels quals, Saturats: 1 g); Hidrats de Carboni: 2 g (dels quals, Sucres: 1 g); Proteïnes: 13,6 g; Sal: 1,28 g.

Origen

Capturat a l’Atlàntic Nord-est (FAO 27, Subzona V). Origen: Islàndia.

MAPA FAO

Arts de pesca

Xarxes d’arrossegament i/o sedals.

Format

Bossa 250 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

0320

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!