Bacallà al punt de sal

Bacallà al punt de sal

Venda al pes
11,99 €

1kg =11,99 €

KG.

* L'import total dels productes de venda al pes és aproximat. El preu / kg es manté, però la quantitat preparada pot variar.

Descripció

La singularitat d'aquest bacallà fresc és que l'hem sotmès a una lleugera maceració en sal. El resultat és un bacallà de textura melosa amb el toc de sal que tant ens agrada.

Més detalls

Avantatge nutricional

El bacallà té un alt contingut en proteïna. Es recomana el seu consum dins d'una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada persona.

QUIERO SER DEL CLUB

Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Descongela el bacallà a la nevera, sobre una reixeta perquè el suc de la descongelació quedi a part, i cuina'l al teu gust. En algunes elaboracions, com ara al vapor, bullit o al forn, pots fer servir el peix directament congelat.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Ració per persona

150-200 g

Truc

Confita el bacallà amb oli d'oliva amb aroma d'all i acompanya'l d'una ració de verdures. Tindràs un fantàstic segon plat.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

PORCIONS DE BACALLÀ AL PUNT DE SAL ULTRACONGELADES. INGREDIENTS: BACALLÀ (Gadus morhua), aigua i sal.  Pot contenir traces de CRUSTACIS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats. 15% glaceig protector.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 51 kcal/218 kj; Greixos: 0 g (dels quals, Saturats: 0 g); Hidrats de Carboni: 0,8 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 12 g; Sal: 1,8 g.

Origen

Capturat a l’Atlàntic Nord-Est (FAO 27, Divisió Va: Fons d’Islàndia). 

MAPA FAO

Art de pesca

Xarxes d'arrossegament, sedals i hams.

Format

Venda a pes

més Informació Mostrar Amagar

PVP KILO NET ESCORREGUT

14.11

Codi de producte

0313

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!