Bacallà al punt de sal

Bacallà al punt de sal

Venda al pes
11,99 €

1kg=11,99 €

KG.

* L'import total dels productes de venda al pes és aproximat. El preu / kg es manté, però la quantitat preparada pot variar.

Descripció

La singularitat d'aquest bacallà fresc és que l'hem sotmès a una lleugera maceració en sal. El resultat és un bacallà de textura melosa amb el toc de sal que tant ens agrada.

Més detalls

Avantatge nutricional

El bacallà té un alt contingut en proteïna. Es recomana el seu consum dins d'una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada persona.

Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Descongela el bacallà a la nevera, sobre una reixeta perquè el suc de la descongelació quedi a part, i cuina'l al teu gust. En algunes elaboracions, com ara al vapor, bullit o al forn, pots fer servir el peix directament congelat.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Ració per persona

150-200 g

Truc

Confita el bacallà amb oli d'oliva amb aroma d'all i acompanya'l d'una ració de verdures. Tindràs un fantàstic segon plat.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

BACALLÀ AL PUNT DE SAL ULTRACONGELAT. INGREDIENTS: BACALLÀ (Gadus morhua), aigua i sal.  Pot contenir traces de CRUSTACIS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats. 15% glaceig protector.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 69 kcal/293 kj; Greixos: 0,8 g (dels quals, Saturats: 0,1 g); Hidrats de Carboni: 0,5 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 15 g; Sal: 1,7 g.

Origen

Capturat a l’Atlàntic Nord-Est (FAO 27, Divisió Va: Fons d’Islàndia). Pot procedir d’altres zones de captures properes.

MAPA FAO


Art de pesca

Xarxes d'arrossegament, sedals i hams.

Format

Venda a pes

més Informació Mostrar Amagar

PVP KILO NET ESCORREGUT

14.11

Codi de producte

0313

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades
  • Bacallà a la llauna amb mongetes
    Dificultat Baixa
    25 min
    Segon plat
  • Potatge de cigrons amb bacallà
    Dificultat Baixa
    30 min
    Primer plat
    440 kcal
  • Bacallà confitat amb juliana de verdures
    Dificultat Baixa
    20 min
    Segon plat
    280 kcal
  • Bacallà en papillota amb piperrada
    Dificultat Mitja
    25 min
    Segon plat
    254 kcal

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!