Filet d'orada Premium

Filet d'orada Premium

Pack 180 g
Icono la Sirena Descuento
5,99 €

1kg =33,28 €

UDS

Descripció

Un dels peixos anomenats “de roca” al costat de llobarros o corbines, de sabor potent i personal, de carns sucoses i suculentes… per a veritables amants del peix. Nosaltres les seleccionem, ultracongelem els filets sencers nets i els envasem al buit per preservar tots els matisos intactes.

Aquest mateix envàs de buit permet descongelar els teus FILETS DE DAURADA PREMIUM en qüestió de minuts submergint-los sense punxar ni obrir l'envàs en abundant aigua corrent, llestos per cuinar.

Com? Millor en planxa o brasa. A diferència d'altres peixos més “de cassola”, la personalitat de la Daurada permet combinar-la amb carxofes, bolets, espàrrecs i tota mena de verdures rostides… i fins i tot matisar la seva suculència amb dauets de pernil o salses potents com Romesco.

Més detalls

Avantatge nutricional

Gran part del potent sabor i suculència de la Doradas es deu a la seva alta concentració de greix, de la qual destaquem el seu alt contingut en àcids grassos del tipus omega 3, bàsics per al bon funcionament del sistema cardiovascular; per això s'etiqueta com a ALT CONTINGUT EN OMEGA3. A diferència de l'omega 3 vegetal (àcid alfa-linolèic ALA), l'Omega 3 del peix (EPA-DHA) es sintetitza completament per l'organisme.

   

Informació sobre promocions

Afegeix 1 filet d' orada Premium + 1 filet de llobarro Premium + cous cous amb verdures i tot el pack et surt per només 11,98€

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Descongelació

Descongela els filets d’orada a la nevera, sense l'envàs, en un recipient amb reixeta tapat perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

Preparació

Elabora la recepta al gust. El producte s'ha de cuinar completament abans del consum.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador (a -18ºC): Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Truc

No els cuinis en excés per apreciar totes les seves qualitats.

Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

FILETS D’ORADA ULTRACONGELATS. Sparus aurata. Ingredients: ORADA. Pot contenir traces de CRUSTACIS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats.  

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 233 kcal/969 kj; Greixos: 18 g (dels quals, Saturats: 3,7 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 19 g; Sal: 0 g.

Origen

Criada a Grècia, Turquia.

Format

Pack 200 g

més Informació Mostrar Amagar

PVP KILO NET ESCORREGUT

33.28

Codi de producte

0115

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits