Llom bacallà punt de sal MSC

Llom bacallà punt de sal MSC

Pack 2 u 252 g
7,99 €

1kg =31,71 €

UDS

Descripció

2 lloms de bacallà de l’espècie més valorada (Gadus morhua) en el seu punt de sal, perfectes per cuinar plats típics amb salsa: bacallà al pil-pil, bacallà amb all, amb samfaina, etc.

 

El bacallà al punt de sal no és dessalat, no es cura ni es deshidrata. Es macera en sal per obtenir un gust similar al dessalat però en menys temps, mantenint la textura i el sabor característics del bacallà salat. S’ha de cuinar per consumir.

Congelat una única vegada en origen, mantenint totes les seves propietats i màxima qualitat.  

Aquest producte procedeix d’una pesquera certificada de manera independent que compleix amb l’estàndard de MSC per a la pesca ben gestionada i sostenible. www.msc.org/es

 

Descobreix més sobre aquest producte AQUÍ:

Més detalls

Avantatge nutricional

El bacallà té un alt contingut en omega-3. Es recomana el seu consum dins d’una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada individu.

 

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Descongelació

Descongela el bacallà en un recipient amb reixeta tapat en la nevera, perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

Preparació

Pots cuinar el producte de les maneres que et suggerim:

Cassola: Cuina’l sense sal, ja l'aporta el bacallà. Incorpora’l en l'últim moment i cuina a foc molt lent 5-7 minuts, fins que canviï completament a color blanc i les seves làmines es separin lleugerament. Deixa reposar la cassola 2 minuts abans de servir.

Forn: Incorpora en l'últim moment de la cocció de la resta d'ingredients, 5-7 minuts, fins que canviï completament a color blanc i les seves làmines se separin lleugerament. Deixa reposar la cassola 2 minuts abans de servir. Si es cuina sol, preescalfa el forn a 120-140°C.

Fregit: Asseca’l bé amb paper de cuina abans de passar per l'arrebossat. Fregeix en abundant oli a foc mig-alt (180°C) 2 minuts i deixa reposar sobre paper absorbent per a mantenir cruixent sense excés d'oli.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador (a -18ºC): Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Truc

Ideal per cuinar plats típics amb salsa: bacallà al pil-pil, bacallà amb all, amb samfaina, etc.

Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

LLOMS DE BACALLÀ AL PUNT DE SAL ULTRACONGELATS. PRODUCTE DE LA PESCA TRANSFORMAT. Gadus morhua. Ingredients: Bacallà 85% (PEIX), aigua, sal. Pot contenir traces de CRUSTACIS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 57 kcal/240 kj; Greixos: 0,5 g (dels quals, Saturats: 0,1 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 13 g; Sal: 1,8 g.

Origen

Capturat a l’Atlàntic Nord-est (FAO 27, Subzona V-Fons d’Islàndia i de les Fèroe).

MAPA FAO

Arts de pesca

Xarxes d’arrossegament, xarxes de fons i similars, sedals i hams.

Format

Bossa 252 g

més Informació Mostrar Amagar

PVP KILO NET ESCORREGUT

31.71

Codi de producte

0306

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits