Patata tex-mex

Patata tex-mex

Bossa 600 g
1,69 €

1kg =2,82 €

UDS

Descripció

Gajos de patata amb pell a l'estil rústic ja fregits i especiats, amb tot el sabor de les Barbacoes Sureñas Americanas, inseparables d'altres grans clàssics com burgers, Chicken wings, nugets o pork ribs.

Això sí… tot el sabor, però millor estalvia't l'excés de greix. Pots regenerar les TEUS PATATES TEX MEX al forn oa la fregidora d'aire (air fryer), JA ESTAN FREGIDES, així que t'estalvies: Rentar, pelar, tallar i fregir patates. A més, t'estalvies l'oli (de fet el més car del procés) i… el més important disminueixes el volum de reciclatge de greixos de cuina. Tot el sabor i textura cruixent només a un 4% de greixos vegetals (valor nutricional).

Fixa't en la gamma de solucions de patata La Sirena: totes responen a l'exigència del millor equilibri entre comoditat, rapidesa, respecte ambiental, sabor i com no, salut.

Més detalls

Avantatge nutricional

La mala fama associada a les patates fregides no es deu a la composició nutricional de la patata, rica en fibra (sobretot amb pell), midons, vitamines i minerals, entre els quals destaca el potassi, SINÓ a les tècniques de cocció que usem per preparar-la, on incorporem olis a altes temperatures o greixos animals com mantega i crema de llet (puré) on augmentem moltíssim el seu valor calòric i variem la seva aportació nutricional. Sens dubte la sal és un altre factor que cal tenir en compte.

Les patates que passen per un procés de fregit professional a gran escala ho fan sota controls exhaustius de qualitat, calibre i composició de la patata, a més dels propis d'estat, temperatura i qualitat dels olis, però també dels processos d'assecat que garanteixen una concentració de greixos molt menor, alhora que asseguren una textura cruixent pel mateix factor.

Així, la gamma d'elaborats de patata de La Sirena es basa en aquest principi per facilitar l'estalvi, no només amb preus competitius, sinó també amb el valor afegit de l'estalvi en temps, energies, cremades, olis, olors, netejar, medalles ( taques), reciclatge, etc…

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

En totes les coccions el producte es cuinarà directament congelat.

Fregidora o paella (3-4 minuts): Fregeix el producte en la fregidora o en la paella amb abundant oli calent (175ºC) i en petites quantitats.

Forn (15-18 minutos): Preescalfa el forn fins arribar a 200ºC. Col·loca el producte repartit en la safata del forn a mitja altura i remena a meitat de la cocció. Si el forn és d’aire, redueix uns minuts.

Fregidora d’aire (10-14 minuts): Encén la fregidora d’aire a 180º, col·loca les patates i cuina durant 10-14 minuts aproximadament, movent-les a meitat de la cocció.

Els temps recomanats són orientatius, poden oscil·lar en funció de cada electrodomètic.

Conservació

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat. 

Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

PATATES TEX MEX. QUARTS DE PATATA AMB PELL I ESPECIES TIPUS TEX MEX, PREFREGITS I ULTRACONGELATS. INGREDIENTS: Patates (94%), oli de gira-sol (4%), midó modificat, sal, espècies, verdura en pols, dextrina, farina d’arròs, aroma.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 125 kcal/524 kj; Greixos: 3,4 g (dels quals, Saturats: 0,5 g); Hidrats de Carboni: 20 g (dels quals, Sucres: 0,5 g); Proteïnes: 2,2 g; Sal: 1,3 g.

Format

Bossa 600 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

2520

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits