Massa de pasta de full

Massa de pasta de full

Bossa 2 u 500 g
1,19 €

1kg=2,38 €

UDS

Descripció

Massa de pasta de full en un nou format de 2 làmines de 250 g cadascuna. Així et serà més fàcil de manipular.

Més detalls

Avantatge nutricional

La farina de blat és una font d’hidrats de carboni (els nutrients que necessita el teu cervell per funcionar).

Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Deixeu descongelar el producte a temperatura ambient aproximadament durant 30 minuts per poder manipular-lo. Preescalfeu el forn a 200 ºC. Estireu la massa amb el corró o treballeu-la per a la preparació desitjada. Deixeu-la coure durant 15-18 minuts tenint en compte el gruix que li hagueu donat. Si el forn és d’aire reduïu el temps uns minuts.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

Farina de blat, aigua, greix de palma, oli de gira-sol, sal, llevat. Pot contenir traces de crustacis, ou, peix, soja, llet, api, mol·luscs i derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 425 Qcal/1774 Qj; Greixos: 24 g (dels quals, Saturats: 12 g); Hidrats de Carboni: 44 g (dels quals, Sucres: 2 g); Fibra: 2,4 g; Proteïnes: 7 g; Sal: 1,1 g.

Format

Bossa 2 u 500 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5437

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades
  • Coca de pasta de full amb vieires
    Dificultat Baixa
    25 min
    Entrant
  • Quiche de bròquil, espinacs i blat de...
    Dificultat Mitja
    40 min
    Primer plat
  • Coca de pasta de full amb verdures
    Dificultat Baixa
    40 min
    Entrant
    370 kcal
  • Cruixent de verdures i musclos
    Dificultat Baixa
    30 min
    Segon plat
    510 kcal

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!