Mini chics de york i formatge

Mini chics de york i formatge

Safata 300 g
3,49 €

1kg =11,63 €

UDS

Descripció

Petites delícies de pasta de full farcides de pernil dolç i formatge; seran una temptació irresistible als teus aperitius. Tasta la nova recepta!!

Més detalls

Avantatge nutricional

Una petita temptació que t'aporta energia a qualsevol hora del dia. A més, estan elaborats sense greixos hidrogenats.

Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

Forn: Col·locar el producte directament congelat a la safata del forn i deixar prou espai entre les porcions. Escalfar prèviament el forn fins arribar als 190-200ºC. Enfornar aproximadament entre 12-15 minuts. Si el forn és d’aire, reduir uns quants minuts. Si es prefereixen més daurats, pintar-los amb ou batut abans de coure’ls.

Conservació 

En frigorífic: 24 hores. En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat. 

Ració per persona

5-6 unitats

Truc

Pinta'ls amb rovell d'ou abans d'enfornar-los i afegeix-hi formatge ratllat.

Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

MINIXIC D’EMBOTITS D’ESPATLLA DE PORC I FORMATGE. PRODUCTE DE BRIOIXERIA ULTRACONGELAT PER ENFORNAR. Ingredients: Pasta (60 %): farina de BLAT, margarina [greix de palma, oli de SOJA i gira-sol en proporció variable, aigua, sal, emulgent (monoglicèrids i diglicèrids d’àcids grassos), lecitina de gira-sol, antioxidants (èsters àcids grassos d’àcid ascòrbic, extracte ric en tocoferols), acidulant (àcid cítric), conservador (sorbat de potassi), aromes, colorant (carotens)], aigua, sucre, llevat, sal, millorant [emulgent (èsters monoacetil i diacetil tartàric de monoglicèrids i diglicèrids d’àcids grassos), antiaglomerant (carbonat de calci), GLUTEN de BLAT, dextrosa, antioxidant (àcid ascòrbic), enzims (conté BLAT)], GLUTEN de BLAT, aroma. Farcit d’embotits de porc i preparat de FORMATGE en pols (40 %): preparat LACTI en pols (26,6 %)* [aigua, xerigot LACTI, midons modificats, LLET en pols, preparat de FORMATGE blau en pols (8 %) (CREMA en pols, FORMATGE blau en pols (11%), xerigot LACTI en pols, sal), sal, aromes, espessidors (alginat de sodi, fosfats de sodi, difosfats, sulfat de calci, carbonats de magnesi)], embotits d’espatlla de porc (7,5 %)* [aigua, espatlla de porc, midó de patata, aromes, sal, sucre, estabilitzant (trifosfats), potenciador del sabor (glutamat de monosodi), antioxidant (ascorbat de sodi), conservador (nitrit de sodi), colorant (cotxinilla)], clara d’OU pasteuritzada. * Percentatges expressats sobre el farcit. Pot contenir traces de PEIX, FRUITES DE CLOFOLLA, SÈSAM i/o derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 297 kcal/1240 kj; Greixos: 19 g (dels quals, Saturats: 6,8 g); Hidrats de Carboni: 23 g (dels quals, Sucres: 3,3 g); Proteïnes: 8 g; Sal: 1,2 g.

Format

Safata 300 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5241

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits