Vieires mitja closca Premium

Vieires mitja closca Premium

Descripció

Carn de vieira amb corall, crua, presentada en mitja petxina. Ideal per preparar al forn o a la planxa.

Més detalls

Avantatge nutricional

El marisc és un bon aliat per consumir poca quantitat de greix i certes vitamines i minerals que no es troben en altres aliments.

Formats I Preus
Quantitat UDS

Safata 6 u

1kg=39,94 €

6,99 €

U.
Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Descongelar el producte boca avall, en un recipient amb reixeta en el frigorífic per tal que els sucs de la descongelació quedin a part. Elaborar la recepta al gust.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador **: 1 mes. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat. 

Truc

Amanir amb oli i llimona o amb un amaniment suau al fornejar.

Una manera fàcil de preparar-les per apreciar el seu sabor i no “disfressar-les” és afegir per sobre les vieires (un cop descongelades), una mica de barreja 5 pebres la Sirena i fornejar-les durant 10-12 minuts aproximadament (amb el forn prèviament calent a 180ºC). Una vegada cuinades, afegir una mica de sal Maldon. Si es vol, també es pot afegir un raig de vi blanc (una culleradeta de postres) a cadascuna.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

VIEIRA DEL PACÍFIC AMB CORALL EN MITJA PETXINA ULTRACONGELADA. Argopecten purpuratus. Pot contenir traces de crustacis, peix i/o els seus derivats.

Origen

Criada a Xile

Format

Safata 6 u

més Informació Mostrar Amagar

PVP KILO NET ESCORREGUT

42.04

Codi de producte

1673

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!