Musclo gallec amb el seu suc

Musclo gallec amb el seu suc

Pack 500 g
3,99 €

1kg =7,98 €

UDS

Descripció

Musclos procedents d'aqüicultura nacional, amb closca i cuits en el seu propi brou. Producte sense conservants que només hauràs d’escalfar i amanir al teu gust. Assaboreix un tapa deliciosa.

Més detalls

Avantatge nutricional

Els musclos tenen un alt contingut de proteïnes i un alt contingut d’àcids grassos omega-3. Es recomana el seu consum dins d’una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada individu.

    

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

No cal descongelar prèviament el producte.

Microones: Posa el producte amb el seu envàs en un recipient apte per a microones i perfora lleument 2 o 3 vegades per la part superior. Escalfa a màxima potència (850W) aproximadament durant 4-5 minuts. Obre la bossa amb precaució, serveix i, si es desitja, es pot amanir al gust. Els temps i potència recomanats a l’envàs són orientatius, poden oscil·lar en funció de cada microones.

Paella-cassola: retira l’envàs, aboca el producte en una paella/cassola, tapa’l i escalfa a foc suau aproximadament durant 5-6 minuts, remenant de tant en tant.

Suggeriments: Si es prepara a la paella, es pot afegir una branqueta de romaní, de farigola, o un altre condiment al gust. Al finalitzar la cocció en ambdues preparacions, es pot afegir una mica de suc de llimona o una vinagreta; una juliana de ceba confitada o verduretes, espècies… També es pot afegir el producte en un altre plat com ara pasta, arròs, etc.

Conservació

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

MUSCLO CUIT PASTEURITZAT ULTRACONGELAT. Mytilus galloprovincialis. Ingredients: Musclo (MOL.LUSC). Pot contenir traces de GLUTEN, CRUSTACIS, OU, PEIX, CACAUETS, SOJA, LLET, FRUITES DE CLOFOLLA, API, MOSTASSA, SÈSAM, TRAMUSSOS, SULFITS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 77 kcal/323 kj; Greixos: 2,3 g (dels quals, Saturats: 0,7 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 14 g; Sal: 1,5 g.

Origen

Criat a Espanya

Format

Bossa 500 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

1664

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits