Musclo mitja closca cuit gran gallec

Musclo mitja closca cuit gran gallec

Venda al pes
9,99 €

1kg =9,99 €

KG.

* L'import total dels productes de venda al pes és aproximat. El preu / kg es manté, però la quantitat preparada pot variar.

Descripció

Musclo gallec cuit de mida gran que et presentem amb mitja closca perquè donis sabor i també decoris els teus plats.

Més detalls

Avantatge nutricional

El musclo té un alt contingut en proteïna. Es recomana el seu consum dins d'una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada individu.

Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Descongela el musclo en un recipient amb reixeta en el frigorífic, per tal que els sucs de la descongelació quedin a part. Elabora la recepta al gust.

Conservació

En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Ració per persona

De 250 a 350 g.

Truc

Pots farcir-los amb una vinagreta de verdures i aconseguiràs un deliciós entrant.
Característiques MostrarAmagar

INGREDIENTS

MUSCLO CUIT ULTRACONGELAT. Mytilus galloprovincialis. Conté MOL·LUSCS. Pot contenir traces de GLUTEN, CRUSTACIS, PEIX, OU, SOIA, LLET, FRUITES DE CLOFOLLA, API, MOSTASSA, SULFITS. 10% glaceig protector.

INFORMACIÓ NUTRICIONAL PER 100G

Valor Energètic: 84 kcal/352 kj; Greixos: 2,8 g (dels quals, Saturats: 1 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 14 g; Sal: 0,38 g.

ORIGEN

De cria a Espanya (Galícia)

Format

més Informació Mostrar Amagar

PVP KILO NET ESCORREGUT

11.1

Codi de producte

1653

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!