Cossos petits de Cranc de Rei

Cossos petits de Cranc de Rei

Venda al pes
19,99 €

1kg =19,99 €

KG.

* L'import total dels productes de venda al pes és aproximat. El preu / kg es manté, però la quantitat preparada pot variar.

Descripció

Als freds mars Atlàntics viuen els crancs dels quals obtenim aquests cossos. Com sempre, la ultracongelació és la nostra millor aliada.

 

Aquests cossos de mida petita estan crus. Només els hauràs de bullir durant uns minuts per gaudir del seu deliciós sabor.

Més detalls

Avantatge nutricional

El cranc té un alt contingut en proteïna. Es recomana el seu consum dins d’una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada individu.

QUIERO SER DEL CLUB

Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Posa al foc un recipient amb aigua junt amb unes fulles de llorer i unes boletes de pebre negre. Quan l’aigua bulli, afegeix-hi abundant sal, ja que el temps de cocció és molt curt, i els cossos directament congelats. Deixa’ls bullir 2-3 minuts (el temps comença a comptar a partir del moment en que afegeixes el producte i l’aigua torna a bullir de nou). Una vegada bullits, cola’ls, deixa’ls refredar en aigua i gel per aturar la cocció i torna’ls a escórrer.

Conservació

En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Ració per persona

4-5 unitats

Truc

Serveix-los amb salsa tàrtara o una altra al gust.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

COSSOS DE CRANC REI ULTRACONGELATS. Chaceon affinis. Ingredients: Cranc rei (CRUSTACIS), antioxidant (metabiSULFIT sòdic, EDTA de calci i disodi), conservant (àcid benzoic). Conté CRUSTACIS i SULFITS. Pot contenir traces de GLUTEN, PEIX, MOL·LUSCS, OU, SOIA, LLET, FRUITS DE CLOFOLLA, API, MOSTASSA, grans de SÈSAM, TRAMUSSOS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 99 kcal/417 kj; Greixos: 3 g (dels quals, Saturats: 0,4 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 18 g; Sal: 0,54 g.

Origen

Capturat a l'Atlàntic nord-est (FAO 27, divisió VIa: Oest d'Escòcia, divisió VIb: Rockall, subzona XII: Nord de les Açores, subzona XIV: Est de Groenlàndia). Poden procedir de zones de captura properes.

MAPA FAO

Art de pesca

Nanses i cadubs

Format

Venda a pes

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

1512

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!