Cossos petits de Cranc de Rei

Cossos petits de Cranc de Rei

Descripció

Als freds mars Atlàntics viuen els crancs dels quals obtenim aquests cossos. Com sempre, la ultracongelació és la nostra millor aliada.

Aquests cossos de mida petita estan crus. Només els hauràs de bullir durant uns minuts per gaudir del seu deliciós sabor.

Més detalls

Avantatge nutricional

El cranc té un alt contingut en proteïna. Es recomana el seu consum dins d’una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada individu.

Formats I Preus
Quantitat KG.

Venda a pes

1kg=19,99 €

19,99 €

Kg.

* L'import total dels productes de venda al pes és aproximat. El preu / kg es manté, però la quantitat preparada pot variar.

Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Si els has de bullir, fes-los servir directament congelats. Posa un recipient amb aigua al foc, juntament amb unes fulles de llorer i uns grans de pebre negre. Quan l'aigua bulli, afegeix-hi sal abundant i els cossos, i deixa-ho coure de 1 a 2 minuts. Un cop cuits, retira’ls i refreda’ls amb aigua i gel per tal d'aturar la cocció i, finalment, escorre’ls.

Conservació

En congelador **: 1 mes. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Ració per persona

4-5 unitats

Truc

Serveix-los amb salsa tàrtara o una altra al gust.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

COSSOS DE CRANC REI ULTRACONGELATS. Chaceon affinis. Ingredients: Cranc rei (crustacis), antioxidant (metabisulfit sòdic, EDTA de calci i disodi), conservant (àcid benzoic). Conté crustacis i sulfits. Pot contenir traces de gluten, peix, mol·luscs, ou, soia, llet, fruits de clofolla, cacauets, api, mostassa, grans de sèsam, tramussos.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 99 kcal/417 kj; Greixos: 3 g (dels quals, Saturats: 0,4 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 18 g; Sal: 0,54 g.

Origen

Capturat a l'Atlàntic nord-est (FAO 27, divisió VIa: Oest d'Escòcia, divisió VIb: Rockall, subzona XII: Nord de les Açores, subzona XIV: Est de Groenlàndia). Poden procedir de zones de captura properes.

MAPA FAO

Art de pesca

Nanses i cadubs

Format

Venda a pes

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

1512

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!