Bou de mar cuit

Bou de mar cuit

Descripció

Aquest cranc rep el nom de bou de mar per les seves grans dimensions. Te'l presentem ja cuit per proporcionar una major rapidesa en l'elaboració de les teves receptes.

Més detalls

Avantatge nutricional

Com a bon producte de mar, el bou de mar t'aporta iode, indispensable pel bon funcionament del teu sistema endocrí.

Formats I Preus
Quantitat UDS

Peça 400g aprox.

1kg=12,48 €

4,99 €

U.
Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Descongelar el producte en un recipient amb reixeta en el frigorífic, evitando el contacte amb l'aigua que despren. Una vegada descongelat, preparar al gust.

Conservació

En congelador **: 1 mes. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat. 

Ració per persona

1 unitat

Truc

Buida la closca del bou i aprofita la seva carn per elaborar un farcit amb altres ingredients, després farceix de nou la closca i gratina'l al forn.
Característiques MostrarAmagar

Ingredients

BOU DE MAR CUIT ULTRACONGELAT. Cancer pagurus. Ingredients: Bou de mar, sal.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 164 kcal/690 kj; Greixos: 5,7 g (dels quals, Saturats: 1,5 g); Hidrats de Carboni: 5,2 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 23 g; Sal: 0,82 g.

Origen

Capturat a l’Atlàntic Nord-est (FAO 27, Divisió VIa: Costa Nord-oest d’Escòcia i Irlanda del Nord o oest d’Escòcia. Pot procedir d’altres zones de captura properes).

MAPA FAO

Art de pesca

Nanses i trampes.

Format

Peça 400g aprox.

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

1403

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!