Escamarlà gegant 6/10pzs nº0

Escamarlà gegant 6/10pzs nº0

Caixa 1,2 Kg
59,99 €

1kg =49,99 €

UDS

Descripció

Escamarlans gegants de carn fina i ataronjada, pescats en les fredes aigües d’Islàndia. Insuperables preparats senzillament a la planxa.

Més detalls

Avantatge nutricional

L’escamarlà té un alt contingut en proteïna. Es recomana el seu consum dins d’una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada individu.

QUIERO SER DEL CLUB

  ¡SUGERENCIA! Ideal para complementar con:
MODE D'ÚS MostrarAmagar

Preparació

Descongela l'escamarlà submergint-lo en aigua freda minuts abans de cuinar-lo. En poc temps comprovaràs que ja ha recuperat la seva textura original. Escorre'l i cuina'l com vulguis. Si el prefereixes cuinar bullit, no cal que el descongelis abans.

Conservació

En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES MostrarAmagar

Ingredients

ESCAMARLÀ ULTRACONGELAT. Nephrops Norvegicus. INGREDIENTS: ESCAMARLÀ, conservador (metabiSULFIT sòdic). Conté CRUSTACIS I SULFITS. Pot contenir traces de GLUTEN, MOL.LUSCS, PEIX, OU, SOJA, LLET, FRUITES DE CLOFOLLA, API, MOSTASSA. 20% glaceig protector.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 95 kcal/402 kj; Greixos: 1,3 g (dels quals, Saturats: 0,1 g); Hidrats de Carboni: 0,8 g (dels quals, Sucres: 0,8 g); Proteïnes: 20 g; Sal: 0,60 g.

Origen

Capturat a l’Atlàntic nord-est (FAO 27, divisió IIIa: Skagerrat i Kattegat).

MAPA FAO

Art de pesca

Nanses i trampes
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

1385

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!