Gambot gran

Gambot gran

Venda a pes / Unitats
59,99 €

1kg=59,99 €

UDS
Canviar

* L'import total dels productes de venda al pes és aproximat. El preu / kg es manté, però la quantitat preparada pot variar.

Descripció

La seva dimensió és proporcional al seu gust. És insuperable.

Més detalls

Avantatge nutricional

El gambot gran té un alt contingut en proteïna. Les proteïnes d’origen animal són considerades d’alt valor biològic i necessàries per al correcte desenvolupament de múltiples funcions en l’organisme. Es recomana el seu consum dins d’una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada individu.

Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Descongela el gambot submergint-lo en aigua freda minuts abans de cuinar-lo. Passada una estona comprova que ja ha recuperat la textura original i escorre'l. Cuina'l com vulguis. Si el vols bullir no cal que el descongelis.

Conservació

En congelador **: 1 mes. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Ració per persona

1-2 unitats

Truc

Per guanyar una major essència en el sabor del gambot, és ideal cuinar-lo amb el cap. Pots aprofitar els caps també per fer guisats de peix o enriquir salses o fumets. Molt bo cuinat a la planxa amb sal Maldon per sobre. Et quedarà un plat exquisit amb una recepta fàcil.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

GAMBOT ULTRACONGELAT (Plesiopenaeus edwardsianus). Ingredients: Gambot, sal, antioxidants (metabisulfit sòdic, sulfit àcid de sodi, citrats de sodi, àcid cítric). estabilitzant (difosfats)  Pot contenir traces de gluten, peix, mol.luscs, ou, soja, llet, fruites de clofolla, cacauets, api, mostassa, grans de sèsam, tramussos i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 93 kcal/392 kj; Greixos: 1,4 g (dels quals, Saturats: 0,2 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 20 g; Sal: 0,90 g.

Origen

Capturat a l'Atlàntic Centre-Oriental (FAO 34), Atlàntic Sud-Oriental (FAO 47), Atlàntic Centre-Occidental (FAO 31). 

MAPA FAO

Art de pesca

Xarxes d'arrossegament.

Format

Venda al pes

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

1111

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades
  • Crema de gambot
    Dificultat Mitja
    40 min
    Primer plat
    240 kcal

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!