Terrina vainilla Bio

Terrina vainilla Bio

Descripció

Terrina de mida individual de gelat de vainilla bio elaborat amb ingredients de primera qualitat. 

Més detalls

Avantatge nutricional

Gelat sense gluten.

Formats I Preus
Quantitat UDS

Unitat 125 ml

1kg=15,92 €

1,99 €

U.
MODE D'ÚS MostrarAmagar

Conservació

Conservar a temperatures inferiors a -18ºC. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES MostrarAmagar

Ingredients

GELAT DE VAINILLA. Ingredients: LLET fresca pasteuritzada**, NATA**, sucre roig de canya**, xarop de mandioca*, estabilitzant: goma de garrofí*, vainilla en pols* (0,15%).

*= Ingredients ecològics **=Ingredients biodinàmica

Informació nutricional per 100 g

Valor Energètic: 184 kcal/773 kj; Greixos: 8,3 g (dels quals, Saturats: 5,3 g); Hidrats de Carboni: 25,0 g (dels quals, Sucres: 24,0 g); Proteïnes: 2,4 g; Sal: 0,1 g.

Origen

Itàlia
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

7209

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!