Bombó Black and White

Bombó Black and White

Caixa 4 u 440 ml
Icono la Sirena Descuento
Icono la Sirena Descuento
3,99 €

1 l =9,07 €

UDS

Descripció

Gelat bombó de nata i intensa xocolata negra. Ideal per aquells que volen cuidar la seva línia, ja que no conté sucres afegits, o amb intolerància al gluten o a la lactosa (No és apte per al·lèrgics a la proteïna de la llet de vaca). Ja no hi ha excusa per gaudir d’un refrescant caprici!

Més detalls

Avantatge nutricional

Aquest gelat conté llet a la que se li ha eliminat la lactosa (sucre de la llet), però no la resta de components. L’eliminació de la lactosa es realitza mitjançant hidròlisi enzimàtica amb lactasa. Per mitjà de l’acció d’aquesta última, la lactosa es descompon en glucosa i galactosa, que són els sucres que la componen.

No és apte per al·lèrgics a la proteïna de la llet de vaca.

MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Conservació

Conservar a temperatures inferiores a -18ºC. No congelar de nou una vegada descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

GELAT GUST DE NATA AMB EDULCORANTS I RECOBRIMENT AMB CACAU AMB EDULCORANTS. Ingredients: LLET desnatada reconstituïda, recobriment amb cacau amb edulcorants (30%) [xocolata amb edulcorants (90%) (pasta de cacau, edulcorant (maltitols), mantega de cacau, cacau desgreixat en pols, emulgent (lecitina de SOJA), aroma de vainilla), greix de coco], edulcorant (sorbitol), greix de coco, edulcorant (maltitols), inulina, emulgent (monoglicèrids i diglicèrids d’àcids grassos), estabilitzants (goma de guar, goma de garrofí, carragàhens), aroma de nata, edulcorant (aspartam). Pot contenir traces d’OU, FRUITES DE CLOFOLLA i/o els seus derivats. No apte per al·lèrgics a la proteïna de llet de vaca. Conté una font de fenilalanina. Un consum excessiu pot produir efectes laxants. Conté sucres naturalment presents.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 268 kcal/1108 kj; Greixos: 19 g (dels quals, Saturats: 15 g); Hidrats de Carboni: 27 g (dels quals, Sucres: 3,4 g; Polialcohols: 22 g); Proteïnes: 3,8 g; Sal: 0,08 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

7395

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits