Delícies de bacallà MSC

Delícies de bacallà MSC

Bossa 400 g
4,99 €

1kg =12,48 €

UDS

Descripció

Ventresques de bacallà al punt de sal amb pell i sense espines ideals per elaborar plats de cassola, fregits, pil-pil i moltres altres opcions. L’envàs conté de 3-5 unitats.

 

 

Gràcies per triar un producte que compleix amb els estàndards de sostenibilitat MSC. Junts podem protegir les reserves futures de productes del mar. www.msc.org/es

Descobreix més sobre aquest producte AQUÍ:

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Descongelació: Retira l’envàs i descongela el producte en un recipient amb reixeta tapat en la nevera per tal que els sucs de la descongelació quedin a part.

Elaboració: Pots cuinar el producte de les maneres que et suggerim:

Cassola: Afegeix les ventresques descongelades en els últims minuts de la cocció de la resta d’ingredients, a foc lent. Espera 2 minuts i comprova la cocció. Si han canviat de color a blanc mate, ja estaran a punt.

Fregit: Una vegada descongelades les ventresques, asseca-les bé i recobreix-les de la cobertura desitjada (farina, farina i ou, romana). Fregeix-les en abundant oli ben calent aproximadament 1-2 minuts. Reserva-les 1 minut sobre paper absorbent per tal que quedin ben cruixents.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador: a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

VENTRESQUES DE BACALLÀ AMB PELL SENSE ESPINES ULTRACONGELADES. Gadus morhua. Ingredients: BACALLÀ, aigua, sal. Pot contenir traces de CRUSTACIS, SULFITS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats.

Ens esforcem per tal que els nostres productes estiguin lliures d’espines, però pot aparèixer alguna de manera ocasional.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 52 kcal/219 kj; Greixos: 0,4 g (dels quals, Saturats: 0,1 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 12 g; Sal: 2 g.

Origen

Capturat a l’Oceà Atlàntic nord-est (FAO 27; Subzona V: Fons d’Islàndia i de les Fèroe; Divisió V a-Fons d’Islàndia; Divisió V b-Fons de las Fèroe.
MAPA FAO

Art de pesca

Sedals i hams.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

0388

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits