PREGUNTES FREQÜENTS (FAQ'S)

Volem que tinguis la millor i més senzilla experiència comprant a La Sirena o simplement navegant per la nostra web. Però sabem que pots tenir alguns dubtes. Troba tota la informació en relació a les compres, lliuraments, productes, descomptes i molt més.

  • T'ajudem?
  • Preguntes generals
  • Procés de compra
  • Productes
  • La Sirena Club

Si cliques en la imatge de qualsevol producte, podràs entrar a la fitxa producte on tens tota la informació relacionada: ingredients, valor nutricional, origen, manera de preparació, trucs, receptes relacionades.

Pots marcar els teus productes favorits i afegir-los a una llista des de qualsevol producte o recepta, amb el botó  crees una nova llista o afegeixes als teus llistes ja creades.

A La Sirena posem el màxim esforç perquè els teus productes arribin en perfectes condicions i no perdin cap de les seves propietats.

Per aquest motiu, totes les nostres entregues es realitzen amb furgonetes amb caixa frigorífica amb equips de fred que permeten assolir temperatures de fins a -21ºC.

Els nostres repartidors són propis, amb àmplia experiència i protocols per garantir no trencar en cap moment la cadena de fred dels teus productes.

Si no estàs satisfet amb algun dels nostres productes, no dubtis a contactar amb el nostre Servei d'Atenció al Client.

Les dades de contacte són:

 

sac@lasirena.es

900 21 06 21 (telèfon gratuït)

De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h

Dissabtes de 9:00 a 14:00 h

Si no trobes algun producte o servei que esperes de nosaltres, tens diverses maneres de contactar amb nosaltres i ajudar-nos a seguir millorant dia a dia:

- En algunes pàgines trobaràs el botó "No trobo el que busco" que et portarà directament a la secció d'atenció al client.

- Pots contactar directament trucant al telèfon gratuït 900 21 06 21 o escrivint-nos un correu a sac@lasirena.es

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!