EFECTO BOOMERANG

FUNCIONAMENT DE LA PROMOCIÓ “EFECTE BOOMERANG”

Els clients que realitzin compres entre el 02/09/19 i el 15/09/19 veuran reemborsat el 50% de l’import total a pagar (valor de compra una vegada descomptades eventuals ofertes i promocions) fins un màxim de 25 €. L’entrega al client d’aquesta quantitat s’efectuarà mitjançant un o varis cupons.

*La compra mínima d’aquests cupons oscil·larà de 5-47 € en establiments físics i 33-65 € a la botiga online.Per tal d’utilitzar els cupons, serà necessari que el client ostenti la condició de membre de La Sirena Club o de la Targeta de Família Nombrosa. Tots els cupons disposaran d’una compra mínima i podran ser utilitzats en compres posteriors, des de la data de la seva emissió i fins el 20/10/19, d’acord a les condicions que figurin en els mateixos. Els cupons no seran bescanviables per diners en metàl·lic i no es reemborsarà cap quantitat en cas de no esgotar el seu valor facial en el moment de la seva utilització. Cada cupó serà d’un sol ús i no podrà ésser acumular amb altres ofertes, promocions o cupons de La Sirena. Consulta l’exigència de compra mínima dels cupons a la teva botiga habitual.

En les compres realitzades a través del canal online www.lasirena.es, els cupons de la promoció seran entregats als clients abans del 25/09/19, gaudint de les mateixes característiques abans esmentades.


SEGUIR COMPRANT!


Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!