Promoció Recompra

Promoció “RE-compra” vàlida del 25/06/2020 al 05/07/2020 en la compra qualsevol producte

Els clients que realitzin compres a establiments físics La Sirena o a la web www.lasirena.es entre el 25/06/2020 i el 05/07/2020 veuran reemborsat el PVP dels productes adquirits, fins a un màxim de 20€ (import total a pagar un cop descomptades eventuals ofertes i promocions).

L’entrega al client del PVP dels productes adquirits durant el període promocional s’efectuarà mitjançant un o varis cupons de descompte en el moment de la compra. Tots els cupons disposaran d’una compra mínima i es podran utilitzar des de l'endemà de la seva emissió i fins el 02/08/2020, d’acord a les condiciones que figurin en els mateixos.

 Pots consultar la correspondència de cupons en la teva botiga habitual:

La compra mínima d’aquests cupons oscil·larà de 7 a 53€ en los establiments físics i de 10 a 80€ en la botiga on-line.

Els cupons no seran bescanviables per diners en metàl·lic i no es reemborsarà cap quantitat en cas de no esgotar el seu valor facial en el moment de la seva utilització. Cada cupó serà d’un sol ús. Per bescanviar-los a botiga física serà necessari que el client sigui membre de la Sirena Club o compti amb la Targeta de Família Nombrosa de la Sirena.

En les compres realitzades a través del canal online www.lasirena.es, els cupons de la promoció seran entregats als clients a partir del 9/07/2020i seran de lliure utilització per a tots els clients.


Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!