Gelats Gratis

Promoció vàlida del 28/05/2020 al 07/06/2020 en la compra de productes de la família “Gelats” i “Pastisseria” (*)

 

Els clients de la Sirena que realitzin compres de les famílies “Gelats” i “Pastisseria” (*) entre el 28/05/2020 i el 07/06/2020 veuran reemborsat el PVP dels productes objecte de la promoció, fins a un màxim de 15€ (import total a pagar un cop descomptades eventuals ofertes i promocions).

L’entrega al client del PVP dels productes objecte de promoció que haguessin estat adquirits durant el període promocional s’efectuarà mitjançant un o varis cupons de descompte en el moment de la compra. Pots consultar la correspondència de cupons en la teva botiga habitual:

La compra mínima d’aquests cupons oscil·larà de 13 a 33€ en los establiments físics i de 20 a 50€ en la botiga on-line.

Tots els cupons disposaran d’una compra mínima i podran utilitzar-se des la data de la seva emissió i fins el 28/06/2020d’acord a les condiciones que figurin en els mateixos. Els cupons no seran bescanviables per diners en metàl·lic i no es reemborsarà cap quantitat en cas de no esgotar el seu valor facial en el moment de la seva utilització. Cada cupó serà d’un sol ús. Per bescanviar-los a botiga física serà necessari que el client sigui membre de la Sirena Club o compti amb la Targeta de Família Nombrosa de la Sirena.

En les compres realitzades a través del canal online www.lasirena.es, els cupons de la promoció seran entregats als clients a partir del 10/06/2020 i seran de lliure utilització per a tots els clients.

 (*) Productes d’aquesta promoció aquí


Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!