Efecte Boomerang

FUNCIONAMENT DE LA PROMOCIÓ “EFECTE BOOMERANG”

Els clients que realitzin compres de qualsevol producte de la Sirena entre el 23/01/20 i el 09/02/20 veuran reemborsat el 50% del PVP d’aquests productes, fins  a un màxim de 25€ (import total a pagar un cop descomptades eventuals ofertes i promocions). 

L’entrega al client del PVP dels productes objecte de la promoció adquirits durante el periode promocional s’efectuarà amb un o varis cupons de descompte. Pots consultar la correspondencia de cupons a la teva botiga habitual

Tots els cupons disposaran d’una compra mínima que oscil·larà entre els 5€ i els 47€ per als cupons emesos als establiments físics, i entre els 35€ i els 65€ per als cupons emesos a botiga online.

Tots els cupons podran ser utilitzats des de la data de la seva emissió i fins al 15/03/20 d’acord a les condicions que figurin en els mateixos. Els cupons no seran bescanviables per diners en metàl·lic i no es reemborsarà cap quantitat en cas de no esgotar el seu valor facial en el moment de la seva utilització. Cada cupó és d’un sol ús.

En les compres realitzades a botiga física els cupons seran entregats als clientes de forma immediata. Per utilitzar-los a botiga física o a www.lasirena.es, serà necessari que el client ostenti la condició de membre de la Sirena Club o de la targeta de Família Nombrosa de la Sirena.

En les compres realitzades a través del canal online www.lasirena.es, els cupons de la promoció seran lliurats als clients a partir del 17/02/20 i podran ser utilitzats per qualsevol tipus de client.


 SEGUIR COMPRANT!


Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!