La Sirena obre un segon punt de venda al Masnou en el nou eix comercial de referència del Maresme

COMUNICADO OFICIAL

  •       Seguint la seva estratègia d’optimització de superfície comercial, La Sirena obre un segon punt de venta al Masnou reforçant així la seva presència al Maresme.
  •       Amb aquesta apertura la Sirena aposta per aquest nou concepte de Centre comercial que s’ inaugura en plena trama urbana de la ciutat.
  •       La Sirena estrena en aquesta ocasió, junt amb el seu nou model de punts de venda, un assortiment renovat en el que destaquen l’actualització de la gamma de plats preparats i de gelats.

 

Barcelona, 16 de maig de 2019.- La Sirena, cadena especialista en congelats, ha obert un nou punt de venda en el Centre Comercial Nou, al Masnou, i reforça així la seva presència al Maresme. Amb aquest nou establiment la marca de congelats ha apostat per un nou eix comercial que es situa en plena trama urbana i que aglutina diferents propostes comercials especialitzades en alimentació, moda o restauració.

 

Aquest nou punt de venda compta amb una sala de vendes de 140m2 que posa a disposició dels seus clients 680 referències on la Sirena desplega un renovat assortiment: amb verdura Bio, carn Ecològica, la gamma de plats preparats “listísimos”, nova gamma de gelats Dolce Rita, com a novetats que acompanyaran els productes més clàssics de la marca de congelats, com el seu famós salmó noruec, recentment premiat com a “Sabor del Año 2019”.

 

La Sirena mostra en aquest nou centre el seu model actualitzat de botigues on, a més de la seva renovada imatge corporativa, trobem una renovació total de materials, senyalística de seccions i multitud de detalls que fan l’experiència de compra més agradable, fluida i amigable per al client.

 

Sobre la Sirena

La Sirena, una cadena espanyola de botigues especialitzades en aliments congelats, porta 35 anys apostant pels productes congelats com a solució alimentària. Des del principi, ha basat la seva filosofia en la qualitat i innovació dels seus productes, la seva àmplia gamma i la proximitat amb els clients. La Sirena ofereix solucions pràctiques i saludables adaptades a les necessitats de tothom. El seu afany de servei ha situat a la companyia en una posició líder en el sector a Espanya. Compta amb una xarxa de més de 250 botigues amb més de 1.000 empleats.

 

A La Sirena, els clients poden trobar la major varietat d’aliments congelats del mercat, amb més de 750 referències de productes, des d’ingredients bàsics fins a plats preparats, per cobrir totes les necessitats nutricionals. La gamma de productes s’actualitza constantment per adaptar-se a les tendències i necessitats dels clients.

 


Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!