Gamba pelada gran

Gamba pelada gran

Bossa 450 g
Icono la Sirena Descuento
8,99 €

1kg =19,98 €

UDS

Descripció

És important seleccionar bé el format del marisc en base a l'ús culinari que li doneu; aquest és un dels nostres lemes quan pensem en quin ha de ser l'assortiment del millor especialista en marisc.

Així, les nostres cues pelades de gamba congelada són ideals per fer a l'all, per a tot tipus d'arrossos, paelles, fideuàs i, en general, per a aquells plats on vulguis salvar la teva manicura i la teva solapa.

Un cop descongelades es cuinen en un moment, no els convé bullir en salses o cassoles més d'1 minut per mantenir la textura lleument cruixent, sucosa i plena. Per a les gambes a l'all, per exemple, aparta la cassoleta de fang o ferro del foc just en afegir-les, tapa i espera 1 minut.

Per paelles i fideus afegeix-les just abans d'apagar el foc, tapa i espera 3 minuts perquè es cuinin mentre l'arròs acaba el procés de covada.

Per a saltejats i Wok Salteja les teves verdures i, quan estiguin, afegeix-les juntament amb la teva salsa preferida no més d'1 minut. (soja, sèsam, etc…)

També són perfectes per fer un còctel de gambes o un còctel de marisc.

Més detalls

Avantatge nutricional

Sense cap ni closca està clar que el seu nutrient característic són les proteïnes, així que amb 80-90g de cua de gamba pelada per persona i menú n'hi ha prou per cobrir les teves necessitats (…i si, l'aperitiu entra al compte).

Prova-les saltejades amb només una mica d'oli sobre amanides, torrades amb alvocat, ceviches o esquitxades de llegum, receptes més refrescants en què també funcionen genial.

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Descongelació

Descongela les gambes en un recipient amb reixeta tapat en la nevera per tal que els sucs de la descongelació quedin a part. Cuina la recepta al gust.

Elaboració

Planxa: Asseca bé les gambes una vegada descongelades. Escalfa una planxa a foc fort, daura-les sobre un raig d’oli d’oliva aproximadament durant 3-3,5 minuts. Amaneix al gust.

Cassola: Afegeix les gambes descongelades en els últims moments de la cocció de la resta d’ingredients de la cassola i cuina a foc mig-alt aproximadament durant 2-3 minuts.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador: a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Ració per persona

200 g

Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

GAMBES PELADES ESCALDADES ULTRACONGELADES AMB AIGUA AFEGIDA. Parapenaeopsis stylifera, Parapenaeus longirostris. Ingredients: gambes (CRUSTACI) pelades, aigua, sal, antioxidants (àcid cítric, citrats de sodi). Pot contenir traces de PEIX, MOL.LUSCS, SULFITS i/o els seus derivats. 7% glaceig protector. 

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 69 kcal/294 kj; Greixos: 0,6 g (dels quals, Saturats: 0,2 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 16 g; Sal: 1,8 g.

Origen

Capturat a l'Oceà Índic occidental (FAO 51) i Oceà Índic oriental (FAO 57)

MAPA FAO

Art de pesca

Xarxes d’arrossegament

Format

Bossa 450 g

més Informació Mostrar Amagar

PVP KILO NET ESCORREGUT

19.98

Codi de producte

1340

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits