Patates a l'estil mediterrani

Patates a l'estil mediterrani

Bossa 450 g
Icono la Sirena Descuento

abans 2,99 €

2,50 €

1kg =5,56 €

UDS

Descripció

Patates fregides arrebossades amb una salsa d’oli d’oliva verge extra, herbes aromàtiques i all. Saltar i menjar!!

Més detalls

MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació


Paella: Afegir el producte congelat directament a una paella antiadherent sense afegir-hi oli. Saltar a foc mig-alt, aproximadament durant 10-12 minuts. Remenar amb regularitat.

Forn: Preescalfar el forn fins arribar a 200ºC. Col·locar el producte directament congelat en una safata de forn a mitja altura. Escalfar aproximadament durant 10-12 minuts, i remenar a la meitat de la cocció. Si el forn és d'aire, reduir uns quants minuts.

Microones: Col·locar el producte en un recipient apte per a microones, escalfar a màxima potència (850w) aproximadament durant 5-6 minuts, i remenar a la meitat de la cocció.

Fregidora d’aire: Encén la fregidora d’aire a 180º, col·loca les patates i cuina durant 10-12 minuts aproximadament, movent-les a meitat de la cocció.

Els temps recomanats són orientatius, poden oscil·lar en funció de cada fregidora d'aire.

Conservació

En congelador: -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

PATATES AMB OLI D'OLIVA VERGE EXTRA (6 %) I BARREJA D’HERBES AROMÀTIQUES, PREFREGIDES I ULTRACONGELADES. Ingredients: patates prefregides (85 %) (patates, oli de gira-sol, dextrosa), oli d'oliva verge extra (6 %), aigua, plantes aromàtiques (1 %) (alfàbrega, sàlvia, romaní, farigola), oli de gira-sol, all, sal, midó modificat, pebre. Sense greixos hidrogenats.


Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 182 kcal/760 kj; Greixos: 11 g (dels quals, Saturats: 1,6 g); Hidrats de Carboni: 17 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 2,2 g; Sal: 0,50 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

2592

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits