Filet de llobarro Premium

Filet de llobarro Premium

Pack 180 g
Icono la Sirena Descuento
5,99 €

1kg =33,28 €

UDS

Descripció

Dos filets sencers de llobarro de la Mediterrània oriental provinents d'aqüicultura, d'intens sabor i textura ferma. Sense escates, perquè puguis gaudir de l'intens sabor cruixent de la pell després de cuinar-los a la planxa o a la brasa… comença daurant-los per la pell i, un cop daurada i cruixent, només gira una vegada per acabar de cuinar.

No cal descongelar prèviament, ja que els pots tenir a punt per cuinar en menys de 10 minuts submergint-los en aigua amb el seu envàs al buit.

Més detalls

Avantatge nutricional

Com tots els peixos blaus, el llobarro aporta un alt contingut en greixos saludables, concretament àcids grassos poliisaturats omega3, bàsics per al bon funcionament del sistema cardiovascular; per això s'etiqueta com a ALT CONTINGUT A OMEGA3. A diferència de l'omega 3 vegetal (àcid alfa-linoleic ALA), l'Omega3 del peix (EPA-DHA) es metabolitza completament per l'organisme.

  

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

Descongela els filets de llobarro en un recipient amb reixeta tapat a la nevera. Elabora la recepta al gust, cuinant els filets completament abans del seu consum.

Cuina de la manera que et suggerim i no t'excedeixis a la cocció per tenir una textura òptima.

Planxa: Escalfa una planxa a foc fort i daura els filets aproximadament durant 4 minuts per cada costat girant-los només 1 cop.

Forn: Escalfa el forn a 180ºC. Un cop calent, cuina els altres ingredients (verdures, patates, etc.). Quan estiguin a punt, afegeix els filets i cuina durant 10-15 minuts més, fins a obtenir el punt de cocció desitjat.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

FILETS DE LLOBARRO ULTRACONGELATS. Dicentrarchus labrax. Ingredients: LLOBARRO (PEIX). Pot contenir traces de CRUSTACIS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 223 kcal/926 kj; Greixos: 16 g (dels quals, Saturats: 3,7 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 20 g; Sal: 0 g.

Origen

Criat a Grècia, Turquia.

Format

Pack 200 g

més Informació Mostrar Amagar

PVP KILO NET ESCORREGUT

33.28

Codi de producte

0118

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits