Lloms de bacallà MSC Premium

Lloms de bacallà MSC Premium

Pack 4 u 500 g
Icono la Sirena Descuento
Icono la Sirena Descuento
14,99 €

1kg =29,98 €

UDS

Descripció

Lloms de bacallà de l'espècie més valorada, la Gadus morhua, d'excel·lent sabor i delicada textura, sense pell i sense salar. Congelat una única vegada en origen (Islàndia), mantenint totes les seves propietats i màxima qualitat.

 

El seu envasat al buit permet una descongelació ràpida submergint el producte amb el seu envàs en aigua freda. En pocs minuts podràs preparar la recepta desitjada. Ideal per planxa, forn, en salsa o confitat.

 

Gràcies per triar un producte que compleix amb els estàndards de sostenibilitat MSC. Junts podem protegir les reserves futures de productes del mar. 

 

Descobreix més sobre aquest producte AQUÍ:

Més detalls

Avantatge nutricional

El bacallà sense salar és un producte apte i adequat en dietes baixes en sal i en dietes en edat infantil, ja que només aporta el sodi que conté el peix de manera natural. 

El bacallà té un alt contingut en proteïna. Es recomana el seu consum dins d'una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada persona.

Informació sobre promocions

Aquest producte està en PROMOCIÓ -50% a la 2ª unitat combinable amb:

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

Descongelació: Submergeix el producte en aigua freda, amb el mateix envàs sense obrir-lo ni punxar-lo, fins que perdi la textura de congelat. O bé retira l’envàs i descongela el producte en la nevera, en un recipient amb reixeta i tapat. Cuina la recepta al gust.

Preparació. Pots cuinar els lloms de les maneres que et suggerim:

Planxa: Asseca bé els lloms una vegada descongelats. Escalfa una planxa a foc fort i daura’ls sobre un raig d’oli d’oliva 1,5 minuts per cada costat, girant-los només 1 vegada. Estaran cuinats quan estiguin completament blancs per la part central.

Forn: Escalfa el forn a 200ºC. Una vegada calent, cuina la resta d’ingredients (verdures, patates, etc). Quan ja estiguin a punt, afegeix els lloms de bacallà i cuina 4-5 minuts més. Punxa per la part central i, si surt sec, el peix ja estarà cuinat.

Cassola: Afegeix els lloms descongelats en els últims minuts de la cocció de la resta d’ingredients, a foc lent. Espera 2 minuts i comprova la cocció. Si han canviat de color a blanc mate, ja estaran a punt.

Confitat: Escalfa oli a foc suau (80º). Pots afegir alls a l’oli. Introdueix els lloms, que quedin coberts i que es coguin a foc suau (l’oli no ha de fer bombolles), confitant suaument uns 4-6 minuts; retira’ls. Pots acompanyar-los amb patates també confitades.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

LLOMS DE BACALLÀ SENSE PELL I SENSE SALAR ULTRACONGELATS. Gadus morhua. Ingredients: BACALLÀ.

Ens esforcem per tal que els nostres productes estiguin lliures d’espines, però pot aparèixer alguna de manera ocasional.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 98kcal/417 kj; Greixos: 0,7 g (dels quals, Saturats: 0,1 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 23 g; Sal: 0,16 g.

Origen

Capturat a l’Atlàntic Nord-est (FAO 27): Subzona I-Mar de Barents. Subzona II-Mar de Noruega, Spitzberg i Illa dels Ossos. Subzona IV-Mar del Nord, Divisió IV a-Mar del Nord septentrional, Divisió IV b-Mar del Nord central.

MAPA FAO

Arts de pesca

Sedals i hams.

Format

Pack 4 u 500 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

0308

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits