Cocktail

Cocktail

Bossa 200 g
1,00 €

1kg=5,00 €

UDS

Descripció

Còctel de fruites seques sense closca i productes d’aperitiu: cacauets fregits i salats, blat de moro fregit i salat, productes d’aperitiu fregits amb gust a barbacoa, faves fregides i salades, blat de moro gegant fregit i salat i cigrons torrats.

Més detalls

Avantatge nutricional

La fruita seca és font de fibra. Es recomana el seu consum dins d’una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada individu.

Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Producte no congelat.

Conservació

Conservar en un lloc fresc, sec i protegit de la llum. Una vegada obert, mantenir l’envàs tancat en condicions seques i fresques. Envasat en atmosfera protectora.


No es recomana el consum de fruites seques en nens menors de 3 anys.
Característiques MostrarAmagar

Ingredients

CÒCTEL SENSE CLOSCA. CÒCTEL DE CACAUETS FREGITS I SALATS, BLAT DE MORO FREGIT I SALAT, PRODUCTES D’APERITIU FREGITS AMB GUST A BARBACOA, FAVES FREGIDES I SALADES, BLAT DE MORO GEGANT FREGIT I SALAT I CIGRONS TORRATS. Ingredients: cacauets, blat de moro i productes d’aperitiu fregits amb gust a barbacoa [blat de moro, greix vegetal de palma, sal, aroma (conté llet), maltodextrina de blat de moro, potenciadors del gust (glutamat de monosodi, guanilat disòdic, inosinat disòdic, 5′-ribonucleòtids de disodi), aroma de fum, acidulant (àcid cítric), colorants (extracte de pebre vermell, annato)], faves, greix vegetal de palma, cigrons, blat de moro gegant, sal, oli de gira-sol. Pot contenir traces de fruites de clofolla i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 528 kcal/2200 kj; Greixos: 33 g (dels quals, Saturats: 9,1 g); Hidrats de Carboni: 34 g (dels quals, Sucres: 2,6 g); Fibra: 9,7 g; Proteïnes: 19 g; Sal: 1,5 g.

Origen

EEUU (cacauets), Espanya (blat de moro i productes d’aperitiu, faves), Turquia (cigrons), Perú (blat de moro gegant).

Format

Bossa 200 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

4878

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!