Salsa romesco

Salsa romesco

Unitat 120 g
1,79 €

1kg=14,92 €

UDS

Descripció

Salsa romesco, lleugerament picant, elaborada segons la recepta tradicional, tan bona i aromàtica com sempre. Ideal per acompanyar peix i marisc (sobre tot en graellada), així com espàrrecs, amanides, carns, etc. Producte no congelat.

Més detalls

Avantatge nutricional

Els aliments rics en greixos ajuden a que el nostre organisme absorbeixi determinades vitamines dels aliments.

Mode d'ús MostrarAmagar

Conservació

Producte no congelat. Conservar a temperatura ambient. Una vegada obert, mantenir en el frigorífic i consumir abans de 10 dies.
Característiques MostrarAmagar

Ingredients

SALSA ROMESCO. Ingredients: Ceba (47%), tomàquet (17%), oli d’oliva, oli de gira-sol, vinagre de vi, ametlles (5%), avellanes, pa ratllat (farina de blat, aigua, llevat, sal), sal, espècies.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 210 kcal/870 kj; Greixos: 18 g (dels quals, Saturats: 2 g); Hidrats de Carboni: 8,6 g (dels quals, Sucres: 5 g); Proteïnes: 2,8 g; Sal: 0,70 g.

Format

Unitat 120 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

4804

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades
  • Bacallà amb romesco
    Dificultat Baixa
    30 min
    Segon plat
    400 kcal
  • Amanida de seitons
    Dificultat Mitja
    25 min
    Entrant
    420 kcal
  • Cua de rap amb gamba vermella i salsa...
    Dificultat Mitja
    20 min
    Segon plat
    375 kcal
  • Cargols amb romesco
    Dificultat Baixa
    30 min
    Primer plat
    220 kcal
  • Escamarlans amb salsa romesco
    Dificultat Mitja
    10 min
    Entrant
    80 kcal
  • Amanida de llamàntol amb salsa especial...
    Dificultat Baixa
    26 min
    Primer plat
    440 kcal
  • Ventresca de tonyina estil xató
    Dificultat Baixa
    15 min
    Segon plat
    260 kcal
  • Llom de bacallà confitat en all amb...
    Dificultat Baixa
    35 min
    Primer plat
    210 kcal
  • Fingers d’halibut dues salses
    Dificultat Baixa
    20 min
    Segon plat
    515 kcal
  • Escamarlans gratinats amb salsa romesco
    Dificultat Mitja
    15 min
    Entrant
    295 kcal
  • Bacallà amb graellada de verdures i...
    Dificultat Baixa
    15 min
    Segon plat
    355 kcal
  • Llobarro amb espàrrecs i alls tendres
    Dificultat Baixa
    20 min
    Primer plat
    335 kcal
  • Lluç amb escopinyes, gamba austral i...
    Dificultat Mitja
    30 min
    Segon plat
  • Cruixent d’arròs amb gambes i romesco
    Dificultat Baixa
    37 min
    Segon plat
    363 kcal
  • Cassola de fideus amb calamars i musclos
    Dificultat Mitja
    25 min
    542 kcal
  • Morro de bacalao confitado con boletus...
    Dificultat Mitja
    40 min
    Segon plat
    335 kcal

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!