Salsa romesco

Salsa romesco

Unitat 120 g
1,79 €

1kg=14,92 €

UDS

Descripció

Salsa romesco, lleugerament picant, elaborada segons la recepta tradicional, tan bona i aromàtica com sempre. Ideal per acompanyar peix i marisc (sobre tot en graellada), així com espàrrecs, amanides, carns, etc. Producte no congelat.

Més detalls

Avantatge nutricional

Els aliments rics en greixos ajuden a que el nostre organisme absorbeixi determinades vitamines dels aliments.

Mode d'ús MostrarAmagar

Conservació

Producte no congelat. Conservar a temperatura ambient. Una vegada obert, mantenir en el frigorífic i consumir abans de 10 dies.
Característiques MostrarAmagar

Ingredients

SALSA ROMESCO. Ingredients: Ceba (47%), tomàquet (17%), oli d’oliva, oli de gira-sol, vinagre de vi, ametlles (5%), avellanes, pa ratllat (farina de blat, aigua, llevat, sal), sal, espècies.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 210 kcal/870 kj; Greixos: 18 g (dels quals, Saturats: 2 g); Hidrats de Carboni: 8,6 g (dels quals, Sucres: 5 g); Proteïnes: 2,8 g; Sal: 0,70 g.

Format

Unitat 120 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

4804

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades
  • Bacallà amb romesco
    Dificultat Baixa
    30 min
    Segon plat
    400 kcal
  • Amanida de seitons
    Dificultat Mitja
    25 min
    Entrant
    420 kcal
  • Cua de rap amb gamba vermella i salsa...
    Dificultat Mitja
    20 min
    Segon plat
    375 kcal
  • Cargols amb romesco
    Dificultat Baixa
    30 min
    Primer plat
    220 kcal
  • Escamarlans amb salsa romesco
    Dificultat Mitja
    10 min
    Entrant
    80 kcal
  • Amanida de llamàntol amb salsa especial...
    Dificultat Baixa
    26 min
    Primer plat
    440 kcal
  • Ventresca de tonyina estil xató
    Dificultat Baixa
    15 min
    Segon plat
    260 kcal
  • Llom de bacallà confitat en all amb...
    Dificultat Baixa
    35 min
    Primer plat
    210 kcal
  • Fingers d’halibut dues salses
    Dificultat Baixa
    20 min
    Segon plat
    515 kcal
  • Escamarlans gratinats amb salsa romesco
    Dificultat Mitja
    15 min
    Entrant
    295 kcal
  • Bacallà amb graellada de verdures i...
    Dificultat Baixa
    15 min
    Segon plat
    355 kcal
  • Llobarro amb espàrrecs i alls tendres
    Dificultat Baixa
    20 min
    Primer plat
    335 kcal
  • Lluç amb escopinyes, gamba austral i...
    Dificultat Mitja
    30 min
    Segon plat

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!