la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

Raons per comprar pizzes congelades

Sabies que la pizza és un dels productes congelats més consumits de tot el món? Avui, en motiu del Dia Internacional de la pizza, parlarem del producte italià per excel·lència.

Motius dels consumidors per comprar pizzes congelades

El motiu principal de comprar una pizza congelada és que el gust i la textura es manté igual que qualsevol altra que s’hagi produït minuts abans de consumir-la, independentment del temps que estigui al congelador.

Són molts els que prefereixen aquest tipus de pizzes per la facilitat i la rapidesa en fer-la, ja que només necessites uns minuts de forn (que variarà en funció del tipus de pizza).

Hi ha un altre perfil de consumidors als quals els agrada aportar un toc creatiu, afegint ingredients extra a les seves pizzes preferides, ja sigui perquè els agrada tenir més quantitat d’un producte en concret, o perquè consideren que afegint un ingredient diferent dels que venen per defecte millorarà el sabor del menjar.

Una gran part de compradors, i cada vegada més, compren pizzes congelades per amenitzar un pla de tarda en parella, un sopar veient el futbol amb amics, o una marató de Netflix, enganxat a aquesta sèrie que et manté davant del televisor hores i hores .

A més, independentment del pla, aquest tipus de compradors són previsors, per la qual cosa compren les pizzes amb temps i les deixen al congelador per dedicar poc temps a la preparació/espera del menjar.

Quins tipus de pizza puc comprar?

A la Sirena tenim pizzes de tota mena de formats i sabors, de manera que pugui agradar a qualsevol paladar, ja sigui un amant del formatge, una persona vegana o els que prefereixen la clàssica pernil i formatge.

A continuació, us expliquem els diferents tipus i marques de pizza que podeu trobar, tant a lasirena.es com a qualsevol de les nostres botigues.

Pizzes la Súper fina: Aquest tipus de pizzes provenen d´Itàlia, contenen una massa molt fina i estan fetes al forn de llenya perquè el seu sabor i aroma s´intensifiqui. Vegetal, 4 formatges, capricciosa, i molts més sabors…!

Pizzes Ristorante: Aquestes famoses pizzes de la marca Dr. Oetker destaquen per ser molt cruixents i contenir una gran varietat d’ingredients que fan que tinguin un sabor exquisit. D’espinacs, a la barbacoa, de tonyina… quina t’agrada més?

Pizza Heura 100% vegetal: Per a tots aquells amants del producte vegetal aquesta pizza feta al forn de pedra amb l’estil clàssic de massa mare no us deixarà indiferent. A més, igual que les comentades anteriorment, ve en un envàs de cartró per reduir la petjada ecològica.

Pizzes Garden Gourmet: Si vols una pizza vegetariana o vegana, feta amb quinoa i llavors de lli, Nestlé ha creat la marca Garden Gourmet per a tu.

Piccolinis Buitoni: Gaudeix d´unes mini pizzes de pernil o de 3 formatges, ideals per a aperitius i plans amb amics i família. T’animes?

La novetat, Co Pizzas: Es tracta de pizzes boníssimes fetes a mà per persones amb risc d’exclusió social, una tasca que ajuda a fomentar la seva integració. Qualitat tant en el projecte com en el producte.

Esperem que us hagi agradat el contingut d’aquesta entrada. Si voleu més informació relacionada amb receptes, productes i altres temes del món de l’alimentació, visiteu la resta d’entrades del nostre blog.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…