Els bàsics de la cuina: La Sirena t’ho posa fàcil

Gaudeix dels ingredients més naturals en La Sirena!
Gaudeix dels ingredients més naturals a La Sirena!

Sovint el més senzill és el que més mandra ens dóna. Ingredients com la ceba, el pebrot, el julivert o l’all són imprescindibles a gairebé qualsevol plat de la nostra cuina, però pelar-los i picar-los és possiblement una de les tasques més tedioses. A La Sirena trobaràs aquests bàsics llestos per cuinar!

Quants minuts dediques a la setmana a tallar la ceba o el pebrot o trossejar el julivert? Estalvia temps amb aquestes bases per cuinar, que t’evitaran comprar els ingredients sencers, pelar-los i tallar-los. Amb la Sirena els tens sempre a punt per utilitzar-los i no se’t fan malbé a la nevera si no els necessites.

BARREJA DE VERDURES PER A SOFREGIT

basics-cuina

Aquesta és una mescla de ceba, pebrot verd, tomàquet i all llesta perquè preparis el sofregit com més t’agrada. Un recurs que pots afegir a multitud de plats per a donar-los més sabor i, de pas, incloure més verdura a la dieta diària.

Per a preparar el sofregit n’hi ha prou amb afegir les verdures directament congelades en una paella amb una mica d’oli calent. Saltes a foc fort i després cous al teu gust, fins que agafi el color desitjat. Ja està. Ja tindràs la base per a gairebé qualsevol plat, com aquestes tallarines d’arròs amb bolets.

ALL TROSSEJAT

basics-cuina

L’all és un súper aliment amb propietats antibiòtiques, antiinflamatòries, de reforç del sistema circulatori… A més, un toc d’all dóna vida a qualsevol plat. No obstant això, pelar i trossejar no és un procés gaire agradable.

Les porcions d’all trossejat que trobaràs a La Sirena vénen a solucionar tots aquests inconvenients. Cada cub correspon a una cullerada i pot cuinar-se directament congelat, afegint a saltejats, salses o guisats. Per a provar-ho, et recomanem aquesta recepta de lluç amb mussolina d’alls sobre patata panadera.

JULIVERT TROSSEJAT

basics-cuina

L’inimitable aroma d’aquest condiment no té preu. Si ets dels que afegeixen una miqueta de julivert a tots els plats, ara ho tens una mica més fàcil amb aquests cubs llestos per a cuinar directament congelats.

Cada cub correspon a una cullerada de tendre julivert trossejat, i resulta molt útil per a afegir a carn, peix, broquetes, guisats o saltats. Un exemple són aquests filets d’halibut al forn.

CEBA TROSSEJADA O JULIANA

basics-cuina

La ceba en juliana pots fregir-la o utilitzar-la en els teus rostits al forn. Aquesta ceba pelada i tallada a tires fines és un ingredient molt important en sofregits, salses, guisats, farcits…

Un truc és que pots sofregir molta quantitat d’una sola vegada, posar-la en un pot i utilitzar-la cada vegada que la necessitis. Això sí, has de guardar-la a la nevera. Després pots aprofitar-la per a preparar aquesta deliciosa coca de ceba amb ventresca de tonyina.

Estalvia temps i gaudeix dels ingredients bàsics més naturals a La Sirena!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *