Descobreix les noves pizzes italianes la Sirena, t’encantaran!

Sorprèn els teus comensals amb les pizzes italianes de La Sirena!
Sorprèn els teus comensals amb les pizzes italianes de La Sirena!

Hi ha vida més enllà de les pizzes quatre estacions, la margarita i la barbacoa. Si vols preparar una nit de pizzes a casa, ara pots sorprendre els teus comensals amb el toc sofisticat de les noves pizzes de La Sirena. Descobreix una selecció de receptes autèntiques italianes cuinades en forn de llenya, amb una massa cruixent i ingredients sorprenents com les figues, la tòfona negra, el mascarpone o el formatge pecorino.

Un consell important: per a gaudir al màxim de tot el sabor d’aquestes pizzes, opta per cuinar-les al forn. Posa’l a 200 °C i col·loca la pizza damunt de la reixeta a mitjana altura mentre s’escalfa. Deixa-la uns 10-12 minuts, una mica menys si el teu forn és d’aire. En cas d’haver descongelat la pizza prèviament a la nevera (un màxim de 24 hores abans), redueix el temps de cocció a 6-8 minuts.

Deixa’t sorprendre per les nostres 6 pizzes!

PIZZA DIVERSIONE

pizzes-italianes-premium-la-sirena

La tòfona negra i els ceps silvestres formen una de les combinacions més clàssiques en la cuina italiana, creant un sabor intens. La cremositat de la mozzarella arrodoneix l’experiència d’aquesta pizza blanca de massa cruixent, que destaca per la seva selecció d’ingredients.

PIZZA LUSSURIA

pizzes-italianes-premium-la-sirena

Dos ingredients d’ADN 100% italià, el salami de Nàpols i el formatge pecorino, marquen la personalitat d’aquesta gustosa pizza. El pecorino és un formatge molt aromàtic elaborat amb llet d’ovella, mentre que el Salame di Napoli és un producte històric que té un característic sabor ric i suau. Completen la Lussuria els tocs de ruca, tomàquet i formatge mozzarella.

PIZZA ATTRAZIONE

pizzes-italianes-premium-la-sirena

Tot el sabor d’Itàlia en una recepta que juga amb les diferents textures en boca. El formatge de cabra semidur s’equilibra amb la dolçor de la mel per a crear una deliciosa combinació que finalitza amb el crocant de les nous. Una pizza blanca elaborada amb passió.

PIZZA EUFORIA

pizzes-italianes-premium-la-sirena

La clau d’aquesta pizza blanca està en la combinació de la nota fumada del bacó i el sabor àcid del provolone, un formatge cremós de llet de vaca. Arrodoneixen el resultat final ingredients com el pernil cuit, la nata i el formatge mozzarella.

PIZZA AMORE

pizzes-italianes-premium-la-sirena

Una combinació de tres dels formatges més reconeguts d’Itàlia (gorgonzola, mascarpone i mozzarella) equilibrats amb tomàquet. El formatge Gorgonzola, que pren el nom de la seva denominació d’origen de la ciutat formatgera de Gorgonzola (Milà), és un formatge untuós de producció artesanal elaborat a partir de llet sencera de vaca. Per la seva part, el mascarpone és un formatge fresc de la regió de Lombardia que destaca per la seva cremositat i dolçor. Finalment, la mozzarella és el formatge que ha aconseguit fama mundial per ser un ingredient gairebé indispensable en l’elaboració de pizzes.

PIZZA ALLEGRIA

pizzes-italianes-premium-la-sirena

Una pizza de verdures realçada amb el sabor del pesto d’alfàbrega de la Ligúria i la guarnició de formatge parmesà, dur i assaonat, produït a les províncies de Parma i de Reggio Emilia. La graellada de verdures conté ceba vermella, espinacs, i tomàquet, i el resultat és una pizza fresca i saborosa.

Tria les teves pizzes preferides a La Sirena i… prepara’t per a gaudir-les en família o amb amics!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *