¿Coneixes els beneficis de la carn BIO?

Redueix la teva petjada ecològica amb la carn BIO!
Redueix la teva petjada ecològica amb la carn BIO!

Donar importància a la qualitat de l’alimentació i a l’impacte que aquesta té sobre el medi ambient és una tendència en alça. Per a reduir la petjada ecològica del que mengem, a La Sirena apostem per aliments com la carn BIO o carn ecològica, uns productes deliciosos i de la màxima qualitat que tenen multitud de beneficis per a la nostra societat. Els vols conèixer tots?

Apostar per la carn BIO als teus menús ofereix avantatges que van molt més enllà del seu sabor i valor nutritiu:

-Respecte pel medi ambient

-Un major nivell de benestar de l’animal

-Preservació del món rural

-El bestiar és criat sense hormones de creixement ni antibiòtics

-Producció lliure d’organismes modificats genèticament

Així, per exemple, els productes de vedella bio de La Sirena provenen de vedelles ecològiques nascudes i criades sempre en llibertat. S’alimenten directament de la llet de les seves mares, de l’herba de les muntanyes i, en els darrers mesos, de cereal i farratge ecològic.

Quant als productes bio elaborats amb carn de porcí, s’elaboren amb carn de porcs que tenen accés a l’aire lliure i poden furgar lliurement al sól, seguint la seva conducta natural. Els garrins s’alimenten seguint la normativa ecològica: tenen una lactància mínima de 40 dies i després mengen cereals ecològics amb una dieta lliure d’OGM (Organismes Genèticament Modificats), lliure de residus químics i sense greixos afegits.

Coneix els productes de carn BIO

CARN BOVÍ FILETEJADA BIO

carn-BIO

Una carn molt tendra, ecològica, saludable i amb un sabor especial, ideal per als teus guisats o per a gaudir-la a la planxa.

BOTIFARRA BIO

carn-BIO

Botifarra ecològica extra de porc, amanida exclusivament amb sal i pebre ecològic, sense conservants ni cap altre additiu. S’elabora amb budell natural de porc i no conté ni gluten ni lactosa. Una aposta segura per a la teva propera barbacoa!

HAMBURGUESA VEDELLA BIO

carn-BIO

Hamburgueses ecològiques de qualitat extra, amanides exclusivament amb sal i pebre ecològic, sense conservants ni cap altre additiu. No contenen gluten ni lactosa.

Als nens els encanten les hamburgueses. Possiblement et demanin acompanyar-les amb patates fregides, però també pots provar de preparar-les acompanyades de bolets i ceba.

MANDONGUILLES PORC I VEDELLA BIO

carn-BIO

Aquestes mandonguilles han estat elaborades al 50% amb carn de porc i carn de vedella, totes dues ecològiques, a les quals només se’ls afegeix sal i pebre negre ecològic.

Un plat versàtil que pots preparar amb bolets, sèpia, tomàquet fregit, pèsols bio, verduretes al curri amb arròs basmati… o aquells ingredients que més us agradin a casa!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *