Els smoothies més fàcils de preparar

Gaudeix dels smoothies més fàcils de preparar!
Gaudeix dels smoothies més fàcils de preparar!

Els smoothies són una beguda de fruites i verdures amb una textura més espessa que la d’un suc. Entre les seves principals virtuts destaca que faciliten la digestió i milloren els nivells d’energia per a l’exercici tant físic com mental, així que són una opció perfecta per a prendre’ls al matí i així afrontar el dia. Entra i descobreix els nous smoothies de la Sirena!

A diferència dels sucs, els smoothies aporten el vegetal i la fruita íntegra amb tots els seus nutrients: vitamines, minerals, antioxidants, enzims, fibra, etc.

A més, faciliten la crema dels dipòsits de greix sense pèrdua de massa muscular.

No obstant això, en la voràgine del dia a dia, a vegades pot ser difícil trobar el moment per a preparar els teus smoothies. De fet, necessitaràs planejar la compra dels diferents ingredients i disposar d’una liquadora per a elaborar-los, a més del temps necessari per a la preparació i neteja dels utensilis. Així que per a ajudar-te a gaudir d’aquests batuts de manera fàcil i ràpida, arriben els nous smoothies de la Sirena!

smoothies-facils-de-preparar

Preparació dels smoothies naturals

Gràcies a la congelació, es tracta d’un producte llest per a emportar i el pots preparar de manera fàcil, sense necessitat d’utilitzar la liquadora. Només has d’afegir una mica d’aigua calenta, agitar durant 30 segons i deixar reposar un altre mig minut. Passat aquest temps ja podràs gaudir del teu smoothie directament de l’envàs amb una canya o servit en un got. Ràpid, fàcil i deliciós.

I el més important: aquests smoothies són vegans i s’elaboren sense additius. Són 100% naturals.

SMOOTHIE RED

smoothies-facils-de-preparar

Smoothie elaborat a base de gerds (45%), maduixes (34%), xarop d’agave (6%) i nabius (6%).

Els aliments vermells ens serveixen per a cuidar el nostre cor i mantenir una bona memòria, per la qual cosa l’Smoothie Vermell és ideal per a prendre’l mentre estudies per a un examen o abans d’entrar a aquella reunió tan important. O simplement perquè t’encanta el seu sabor a fruits del bosc!

SMOOTHIE ORANGE

smoothies-facils-de-preparar

Deu el seu color als dos ingredients principals: pastanaga (23,5%) i suc de taronja (23,5%). Completa aquest deliciós smoothie un toc de poma (20%), préssec (12%), pinya (9%), carabassa (8%) i xarop d’agave (4%).

La pastanaga és un ingredient clàssic dels smoothies. Aquest Smoothie Taronja pot ser una manera de gaudir mentre aprofites tots els beneficis de la pastanaga i la vitamina C de la taronja.

SMOOTHIE GREEN

smoothies-facils-de-preparar

Smoothie amb tota la força dels espinacs (30%), poma (24%), fonoll (10%), meló verd (10%), raïm (9%), xarop d’agave (4%) i llavors de lli (0,5%).

L’espinac és un excel·lent recurs natural de vitamines, fibres i minerals que augmenta la força muscular, afavoreix el trànsit intestinal i et dóna un plus d’energia i vitalitat.

SMOOTHIE YELLOW

smoothies-facils-de-preparar

Ingredients: pinya (49,5%), llet de coco (17%), mango (16%) i xarop d’agave (2%).

La pinya és una de les fruites més refrescants. A més, ens ajuda a combatre la retenció de líquids i a absorbir el ferro present en altres aliments de la nostra dieta com els llegums, la carn o els cereals integrals. A aquest smoothie li afegim les notes dolces de la llet de coco i el mango.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *