El teu menú setmanal de tàper amb els Listísimos

Gaudeix d'uns plats complets amb Llestíssims!
Gaudeix d’uns plats complets amb Listísimos!

Menjar de tàper a la feina també pot ser un plaer. Com segur que has experimentat moltes vegades, durant la rutina diària sovint és difícil trobar el temps per a preparar el menjar de l’endemà. Aquesta és precisament la virtut dels nous Listísimos de La Sirena, uns plats complets i amb gran varietat d’ingredients… llestos en només 5 minuts!

Tant si dediques la tarda a anar al gimnàs com a realitzar algun curs o qualsevol altra activitat, segur que arribes a casa sense ànims ni temps per a cuinar. Per això són tan necessaris els Listísimos, ja que et permeten evitar preocupacions sobre el menjar de l’endemà. Complementa’ls amb una peça de fruita o un lacti com a postres, i prepara’t per a gaudir-los!

menú_Listísimos

Aquests productes, presentats en un còmode bol, estan preparats per a escalfar directament al microones i quedaran llestos en sols cinc minuts. A més, no són els típics precuinats avorrits. A l’interior dels Listísimos trobaràs ingredients com albergínia rostida, daus de mango o baies de goji, que donen un punt divertit i afegeixen gran riquesa de sabors als plats.

Listísimos amb arròs

ARRÒS AMB ALVOCAT I SALSA A BASE DE SOJA

Safata 280 g

Per a cuidar-te amb un plat d’arròs integral amb llagostí vannamei, alvocat, faves de soja verda i beines de pèsol. El completa una salsa a base de soja.

ARRÒS AMB VEGETALS, POLLASTRE I MANGO

menú_Listísimos

Safata 300 g

Un plat en el qual predomina el sabor a gingebre i espècies amb el toc refrescant del mango. Una base d’arròs amb pebrot groc, beines de pèsol, tires de bambú, pit de pollastre rostit, daus de mango i salsa oriental amb gingebre.

MESCLA DE VEGETALS AMB ARRÒS

Safata 300 g

Una opció vegana a base d’una mescla de pèsols, bròquil, pebrot vermell i blat de moro amb arròs i salsa de plantes aromàtiques.

Listísimos de pasta

PASTA AMB VEGETALS ITALIANS

menú_Listísimos

Safata 300 g

Una abundant selecció de tomàquet, albergínia rostida, pebrot groc i porro sobre un plat de pasta amb una salsa de tomàquet i alfàbrega.

GNOCCHIS DE REMOLATXA AMB SALSA D’ALFÀBREGA

Safata 280 g

Omple de color els teus àpats a l’oficina amb aquests originals gnocchis de remolatxa amb romanesco, pastanaga, ceba vermella i baies de goji, tot amanit amb una salsa d’alfàbrega.

Listísimos de verdures

MESCLA DE VEGETALS AMB SALSA DE PLANTES AROMÀTIQUES

menú_Listísimos

Safata 300 g

Una variada mescla vegetal amb el toc que li aporta la salsa de plantes aromàtiques. Inclou pastanaga, cols de Brussel·les, mongeta helda i xirivia.

Els nous Listísimos de La Sirena permetran que t’oblidis de preparar el táper, i a més, estem segurs que t’encantaran!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *