Les foodies també cuinen amb bacallà

recetas-con-bacalao
Has tastat mai la pizza de brandada de bacallà?

Aprofitant l’època de Quaresma, en què el bacallà és el rei de les nostres cuines, a La Sirena hem contactat amb tres cuineres expertes a les que hem proposat un repte: compartir la seva recepta preferida de bacallà! Descobreix a continuació aquestes 3 fantàstiques idees elaborades per foodies de referència.

Les receptes de bacallà que et fascinaran

Existeixen multitud de receptes tradicionals d’aquest peix, com el bacallà al pil pil, els bunyols de bacallà o el potatge de cigrons o de vigília, encara que el bacallà també és un ingredient perfecte per a innovar i incloure’l en plats diferents i fins i tot exòtics. Aquí tens les 3 receptes de bacallà que han preparat aquestes foodies!

Un deliciós cebiche!

recetas-con-bacalao
El ceviche és una opció refrescant i exòtica.

El cebiche és un plat d’origen peruà que destaca per tots els nutrients que aporta, especialment per l’ alt contingut en proteïnes. Es tracta, a més, d’una opció baixa en calories que permet la desintoxicació del cos gràcies al suc de les llimes. Delicious Martha, una de les instagrammers i blogueres gastronòmiques més importants del país, ens demostra com preparar fàcilment aquest exòtic cebiche de bacallà amb llet de coco.

Amb l’arribada de la primavera, els ingredients d’aquest plat són totalment encertats. No només aporten color, sinó també frescor i fragàncies noves a cada mos. T’atreveixes a preparar-lo?

Una opció pels amants del cruixent

recetas-con-bacalao
Aquest gratinat de bacallà és tant equilibrat com cruixent!

El blog de Filomena ens regala una recepta més tradicional, que manté tot el sabor del bacallà. Les patates i els espàrrecs acompanyen aquest boníssim gratinat de bacallà amb beixamel i formatge parmesà. Hi pot haver un plat més exquisit?

A més, es tracta d’una recepta ràpida i facilíssima! Amb els ingredients de La Sirena ja llestos per cuinar, estaràs degustant aquest plat en un tres i no res. Si ets amant de les textures cruixents, t’encantarà tastar els magnífics tocs de parmesà que coronen cada llom de bacallà.

 

¿Pizza i bacallà? Una parella deliciosa!

recetas-con-bacalao
L’olivada i l’oli de julivert son el pun màgic d’aquesta pizza.

Si no has degustat mai la pizza de brandada de bacallà, aquesta és la teva oportunitat. De visita per Las Recetas de MJ trobem aquesta magnífica recepta que captivarà als més joves de la família.

A més del tomàquet, la brandada i el formatge ratllat, un cop fornejada, MJ proposa finalitzar aquesta original pizza amb un toc veritablement màgic: unes culleradetes d’oli de julivert i d’olivada. Prepara aquesta original recepta i sorprèn als teus convidats!

La millor qualitat per a les teves receptes amb bacallà

Recorda que a La Sirena trobaràs els millors talls de bacallà: lloms, penques, esqueixat, supremes, filets i molts altres productes.

Coneixes altres receptes amb bacallà? Pots explicar-nos quin és el teu plat preferit deixant un comentari a continuació!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *