Les verdures i llegums BIO més nutritius i deliciosos

El proper divendres 7 d’abril celebrem el Dia Mundial de la Salut, així que pensem que no hi ha millor manera de celebrar aquest dia que explicant-te els nombrosos beneficis que aporten els vegetals i llegums biològics a la teva salut, per a que des d’aquest moment puguis gaudir d’un estil de vida més saludable.

Un dels principals beneficis de les verdures BIO per al nostre organisme és que tenen un major nivell d’antioxidants, a més de presentar menys components tòxics i pesticides, en comparació a les verdures cultivades seguint els mètodes convencionals.

Per la seva qualitat i acurada producció, les verdures ecològiques tenen millor sabor que les convencionals, i si les comprem congelades, seran capaces de preservar durant molt més temps el seu valor nutricional, frescor i gust.

Descobreix els vegetals i llegums BIO més nutritius

Un dels vegetals ecològics més beneficiosos per a la nostra salut és el bròquil. Gràcies al seu alt contingut en fibra, potassi i àcid fòlic, el bròquil és més saludable que altres cols com la coliflor, i a més, ofereix una gran quantitat de vitamines i minerals.

Un llegum que hauríem d’afegir més als nostres plats són els pèsols BIO. Els pèsols ecològics són collits al seu punt òptim de maduració, el que els atorga un sabor immillorable. A més, existeixen estudis que indiquen que el consum freqüent d’aquest llegum pot ajudar a prevenir malalties relacionades amb el cor.

D’altra banda, una de les verdures més versàtils a la cuina també forma part d’aquest llistat de súper aliments, ¡la mongeta tendra rodona BIO! Aquesta verdura és una excel·lent font d’antioxidants i ajuda a prevenir l’acció dels radicals lliures al nostre organisme. Actua prevenint les malalties degeneratives i posseeix una alta quantitat de vitamines.

I si busques la combinació de nutrients perfecta, tasta la nostra barreja de verdures BIO amb bròquil, coliflor i pastanaga. És una solució saludable i fàcil de preparar per a acompanyar tots els teus plats, aportant fibra i moltes vitamines.

El millor de totes aquestes verdures i llegums és la facilitat al cuinar-les, degut a que a totes les coccions, ja siguin bullides o al vapor, es poden cuinar directament congelades i, en qüestió de minuts, estan llestes per a servir i gaudir.

Complementant els teus plats amb verdures i llegums, la teva dieta serà molt més saludable. Per això, practica aquestes recomanacions en família!

2 respostes a «Les verdures i llegums BIO més nutritius i deliciosos»
  1. Ja era hora que La Sirena es poses al dia amb productes bio!
    Només em pregunto si als productes congelats hi poseu conservants…

    1. Hola Montserrat, gràcies pel teu comentari. Podreu trobar tota la informació que necessiteu a l’envàs de cada producte.

      Salutacions.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *